C-Pen II

Professionnele automatische Microneedler


4.6/5 op basis van 120 klantbeoordelingen

Ontdek ons professionele apparaat voor microneedling: de C-Pen.
De C-Pen bestaat uit een pen met titanium micro-naalden aan de punt. Het creëert microwondjes, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulering van de bestanddelen van de lederhuid helpt de huid te vernieuwen, rimpels te verminderen, de stevigheid van de huid te verhogen en onvolkomenheden te verminderen. Deze techniek handelt tegen vele huidindicaties zoals: rimpels, fijne lijntjes, acne,  littekens en huidveroudering.


Automatisch, instelbaar, licht en gemakkelijk te hanteren, het laat u toe om uitstekende resultaten te bekomen en meerdere huidaandoeningen te behandelen. Meer details

 • Huidtypes
  Alle huidtypes, 12 mogelijke indicaties
 • Te behandelen zones
  Gezicht - Littekens - Zwangerschapsstriemen - Haar - Lichaam - Cellulitis
De C-PEN II

In detail

Met de professionele automatische C-Pen kunt u de lengte van de naalden en dus de penetratiediepte aanpassen (van 0,25 mm tot 1,5 mm).

U kunt kiezen uit 5 behandelingssnelheden om zich aan te passen aan alle huidtypes.

De C-Pen wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen en een doos met twintig naaldcartridges.

Indicaties

Microneedling, in combinatie met onze microneedling serums C-EM, stelt ons in staat om minstens 12 huidaandoeningen te behandelen, zowel bij mannen als vrouwen, op het gelaat als op het lichaam.

Striemen, acne, hyperpigmentatie, rimpels, fijne lijntjes, mee-eters ... Dankzij de combinatie van een doeltreffende techniek met serums van hoogwaardige formules, krijgt u prachtige resultaten.

Acties

1. Biofysische stimulatie
Microneedling creëert meerdere microperforaties in de huid. Dit zijn kleine wondjes, onzichtbaar voor het blote oog, die de vorming van kanaaltjes in de huid mogelijk maken. Het proces van celregeneratie begint dan.

2. Celregeneratie
Er volgt een genezingsproces dat de natuurlijke activering van de synthese van collageen- en elastinevezels mogelijk maakt. Zo wordt een versnelde natuurlijke celregeneratie waargenomen.

3. Chemische stimulatie
Dankzij de microkanaaltjes die door microneedling ontstaan, neemt de huid de actieve bestanddelen van het serum veel gemakkelijker op. Microneedling maakt het dus mogelijk de penetratiegraad van de actieve bestanddelen met 200 te vermenigvuldigen.

Gebruik

Zichtbare resultaten

Deze stimulatie helpt de huidvernieuwing op gang te brengen, rimpels te verminderen, de huid steviger te maken en onvolkomenheden te verminderen. Met dit automatisch, regelbaar, licht en gemakkelijk te hanteren apparaat kunt u uitstekende resultaten bereiken en een groot aantal huidaandoeningen behandelen.

 • Verbetert de algemene uitstraling van de huid
 • Strakke poriën
 • Vermindering van post-acne littekens
 • Vermindering van zwangerschapsstriemen
 • Zachtere, stevigere huid
 • Vermindering van onvolkomenheden
 • Afname van hyperpigmentatie
 • Haar hergroei

Effectiviteit bewezen

Ook de expertise van de schoonheidsspecialist(e) speelt en rol in het behalen van resultaten. Daarom brengen we graag hun werk naar voor zodat u een idee heeft van de resultaten die u kan bereiken met onze apparaten en producten.


De voordelen voor jou

 • Polyvalent : kan een veelheid van esthetische problemen behandelen en is toepasbaar op elk huidtype (zelfs de donkere huid)
 • Snel : behandelt grote oppervlakken in een korte tijd
 • Krachtig : kan snel zichtbare resultaten bereiken met een grote klanttevredenheid als gevolg
 • Economisch : enkel de naalden moeten worden vervangen bij iedere behandeling wat de verbruikskost limiteert
 • Veilig : de verschillende lengtes laten toe iedere zone te behandelen volgens huiddikte wat een verhoogde veiligheid met zich meebrengt
 • Aanpasbaar : de verstelbare lengte kan een gepersonaliseerde behandeling voor ieder huidtype bieden
 • Hygienisch : de micronaalden zijn gesteriliseerd en geschikt voor één enkel gebruik, dit garandeert een maximale hygiëne
 • Nauwkeurig : zijn fijne vorm en zijn ergonomie zorgen ervoor dat men zeer nauwkeurig kan bewegen
 • Gemakkelijk in gebruik en transport : toestel zonder draad, automatisch en heroplaadbaar. Ergonomisch en licht.

Voordelen voor uw klanten

 • Pijnloos: De snelle verticale bewegingen maken het gebruik ervan totaal pijnloos en het gebruik ervan in vergelijking met een aangename massage.
 • Zichtbare en duurzame resultaten: klanten kunnen direct na de sessie genieten van de resultaten! Daarna zullen deze resultaten meer en meer zichtbaar worden naarmate de dagen verstrijken, tot 6 weken na de behandeling.
 • Geen sociale uitzetting: alleen lichte roodheid na de behandeling
 • Een mooie huid het hele jaar door: door te kiezen voor een 6-sessies pakket zorgt u bij uw klant het hele jaar door voor een gladde, vollere huid en een stralende teint.

Voorgestelde tarieven

Bereken uw potentiële omzet

Voorgesteld tarief voor één sessie

€89

Aantal sessies voor een optimaal resultaat

6 sessies

Aanbevolen tarief voor een forfait

445€ (voor 6 sessies)

Verloop van de behandeling

Behandelingsduur

60 minuten

Voorzorgsmaatregelen voor behandeling

Een goede reiniging en make-up verwijdering van de huid is noodzakelijk voor de behandeling. Voor een nog beter resultaat raden wij aan om de huid diep te reinigen met HydraPeel en een peeling voor de microneedling.

Personalisatie

De keuze van C-EM geeft u de mogelijkheid om de behandeling te personaliseren en aan te passen aan het huidtype en het probleem dat u zoekt. U zult ook kunnen oefenen met zonering, waarbij u een andere C-EM toepast op elk gebied van het gezicht.

Bijhorend materiaal

Onze huidverbeterende serums speciaal ontworpen voor microneedling, C-EM en naalden aangepast voor C-Pen. Deze producten zijn snel en eenvoudig te bestellen in onze online shop.

Welke training het beste gebruik maken van de [titel]

Celestetic organiseert een formatie Brussel / Microneedling & Mesoporatie. Een team van gespecialiseerde trainers verwelkomt u in een rustige en bevoorrechte omgeving om u professioneel op te leiden in de technieken die u wenst onder de knie te krijgen.

Meer informatie over training Brussel / Microneedling & Mesoporatie.

...

Meer informatie nodig?

Hebt u meer informatie of een offerte op maat nodig?

Nu bestellen

Waarom kiezen voor celestetic ?

Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medi esthetiek. Het is onze missie technologische innovaties te combineren met wetenschap en farmaceutica, met als doel producten op de markt te zetten die écht het verschil maken op uw huid. Geen loze beloften, wel volledige transparantie en eerlijkheid.

Productkwaliteit
Ingrediënten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk werd bewezen
Professionele opleiding
voor een perfecte beheersing van onze apparaten en producten
Naleving van de Europese normen
apparatuur en producten die zijn ontworpen in overeenstemming met de Europese wetgeving
Solide en kwaliteitsvolle opvolging
na uw aankoop komen we regelmatig bij u langs