De blog van de schoonheidsspecialiste
De blog van de schoonheidsspecialiste
...

| 01 Oct 2021

“Door telkens op zoek te gaan naar esthetische trends blijft mijn instituut evolueren”

Celestetic bracht een bezoek aan Mina van Medic Esthetic, de allereerste klant van Celestetic. Om deze reden wilden we haar graag in de kijker zetten. Sinds 2004 werkt ze als schoonheidsspecialiste en heeft ze haar eigen instituut dat gelegen is in Stokkel, Sint-Pieters-Woluwe.

Lees verder
...

| 26 Aug 2021

7 strategische tips om het najaar voorbereid te starten!

De vakantie is voorbij en het najaar gaat van start, en dat maakt het de ideale periode om na te denken hoe die start zo succesvol mogelijk te maken. In dit artikel leest u hoe u zich deze maand klaarstoomt, om de rest van het jaar op een goede noot te eindigen.

Lees verder
...

Business | 26 Aug 2021

Dit is waarom blogs schrijven uw salon een boost geeft en zo schrijft u ze

Staat het blog van uw salon op een laag pitje? Vindt u de tijd niet om eraan te beginnen? Snapt u niet goed hoe u er precies één schrijft? Of lukt het maar niet elke maand uw aantal blogs neer te pennen? In dit artikel geven we een antwoord op al deze vragen zodat u eindelijk dankzij het schrijven van blogs nieuwe klanten kunt verwelkomen in uw salon of schoonheidsinstituut.

Lees verder
...

Salon in de kijker | 19 Jul 2021

"Mijn business tip? Zoek iets wat jou erbovenuit steekt!"

Celestetic nam onlangs een bezoek aan Anneleen van Sillueta in Tessenderlo, een gepassioneerde schoonheidsspecialiste en voedingsdeskundige die al 11 jaar in het vak zit. Met haar drie succesvolle vestigingen moest Celestetic weten wat ze heeft gedaan voor zo’n succesvolle zaak.

Lees verder
...

Business | 07 Jul 2021

10 tips voor een succesvolle webshop of website met maximale traffic!

Het afgelopen jaar steeg de traffic naar webshops en websites in de beautysector met maar liefst 19%, wat nog maar eens meer dan ooit aantoont dat het belangrijk is een goed werkende en aangename webshop en website te hebben voor online klanten.

Lees verder
...

Business | 05 Jul 2021

Klantenrelaties opbouwen met de verkoop van huidverzorgingsproducten!

Het is niet vreemd om te willen verdienen op de producten die u verkoopt in uw salon.

Lees verder
...

Business | 16 Jun 2021

Zo trekt u nieuwe klanten aan naar uw salon

Het runnen van een eigen salon of instituut kan heel wat zaken met zich meebrengen. Het uitvoeren van behandelingen, administratie of het beheren van afspraken. Hoewel een goede ervaring voor uw klanten centraal staat, is het evengoed belangrijk om actief bezig te zijn met de marketing van uw bedrijf en nieuwe klanten aan te blijven trekken. Daarom deelt Celestetic verschillende tips om uw bedrijf op vlak van marketing een ware boost te geven!

Lees verder
...

Salon in de kijker | 14 Jun 2021

Van Voetvrouw Anneke naar huidverbeterende gelaatsverzorgingen

Elke maand zet Celestetic een schoonheidsspecialiste in de kijker, deze maand namen we een bezoekje bij Anneke van Ann Jolie in Genk. Hierbij bespreken haar verhaal, wat haar motiveerde om als schoonheidsspecialiste aan de slag te gaan en wat voor projecten ze in de toekomst voor ogen heeft. Het gesprek beginnen we in haar knusse en roze salon.

Lees verder