Multi-Techniek gelaatsverzorging

De eerste 100% gepersonaliseerde gezichtsbehandeling


4.5/5 op basis van 40 klantbeoordelingen

Experimenteer met onze producten en technologieën en ervaar plezier in het transformen van de huid van uw klanten.  

Gedurende meerdere jaren van onderzoek heeft celestetic een 100% gepersonaliseerde huidverbeterende gezichtsbehandeling ontwikkeld. Het stelt u in staat om u aan te passen aan elke klant, elk huidtype, elk budget, en om elk probleem aan te pakken.

 

 

Combineer tot 4 technologieën

De Multi-Techniek huidverbeterende gelaatsbehandeling is ontwikkeld om u de vrijheid te geven in het aanpassen van de zorg aan elke client, elk huidtype en elk budget. De gebruikte technologieën komen uit het gebied van de medische esthetiek. Het zijn niet-invasieve, pijnloze technieken, die alle soorten bijwerkingen vermijden. Deze technologieën worden gecombineerd met cosmeceuticals. Cosmeceuticals staan bekend voor hun huidverbeterend effect,  hooggedoseerde ingrediënten en formules die een écht biologisch effect hebben op de huid. 

Het effect van de behandeling is direct na de sessie te zien en wordt steeds meer zichtbaar tot 6 weken later.

De stadia van behandeling met meerdere technieken

Door de gezichtsbehandeling met meerdere technieken uit te voeren, combineert u 4 technieken met professionele producten zoals peelings en C-EM-serums die speciaal zijn ontworpen voor micronaaldbehandeling.

1. Reinigen en voorbereiden van de huid

Met de HydraPeel

Hydro-microdermabrasie is niet alleen een voorbereiding op andere gezichtsbehandelingen, maar ook al een behandeling op zich. Dankzij een zuigsysteem worden dode huidcellen, mee-eters en onvolkomenheden aan het huidoppervlak verwijderd. De huid is diepgaand gereinigd, zichtbaar gladder en stralender. Onze op zuur gebaseerde oplossingen, A.P.S., komen tegelijkertijd om de huid te verzorgen.

Ontdek meer

2. Onvolkomenheden behandelen

Met Peels 2.0

Peelings zijn behandelingen waar men een fruitzuur aanbrengt op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidermis te veroorzaken. Het doel van deze vernietiging is om de geëxfolieerde lagen te regenereren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren. In de Multi-Technical Care zorgen ze voor een diepere penetratie van actieve ingrediënten.

Ontdek meer

3. Celregeneratie

Met de Microneedling

Het creëert microwonden, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Deze stimulering van de dermiscomponenten kan de huidregenatie triggeren, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

Ontdek meer

4. Optimalisatie van de resultaten

Met de LED

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van celproliferatie of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Ontdek meer

Waarom kiezen voor celestetic ?

Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medi esthetiek. Het is onze missie technologische innovaties te combineren met wetenschap en farmaceutica, met als doel producten op de markt te zetten die écht het verschil maken op uw huid. Geen loze beloften, wel volledige transparantie en eerlijkheid.

Productkwaliteit
Ingrediënten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk werd bewezen
Professionele opleiding
voor een perfecte beheersing van onze apparaten en producten
Naleving van de Europese normen
apparatuur en producten die zijn ontworpen in overeenstemming met de Europese wetgeving
Solide en kwaliteitsvolle opvolging
na uw aankoop komen we regelmatig bij u langs