Cosmeceuticals

De grens tussen conventionele cosmetica en farmaceutica


4.4/5 op basis van 82 klantbeoordelingen

De cosmeceuticals van Celestetic bevinden zich op de grens tussen klassieke cosmetica en farmaceutica. Samengesteld uit hoogwaardige actieve bestanddelen, zorgen ze voor een échte behandeling van de huid. Op de lange termijn verbeteren ze zichtbaar en duurzaam het uiterlijk van de huid. De behandelingen zijn ook een perfecte aanvulling op de professionele behandelingen die in uw instituut worden uitgevoerd. Ze bereiden de huid voor op de behandelingen en verlengen de resultaten van de behandeling. 

Alle cosmeceuticals van celestetic worden geformuleerd en geproduceerd in farmaceutische laboratoria in Italië.

De formules zijn ontworpen om een hoge huidtolerantie mogelijk te maken, dat komt dankzij de kwaliteit en de zuivere formule van de producten. We gebruiken namelijk actieve bestanddelen die een écht effect hebben op de huidcellen, wat werd bewezen door talrijke onafhankelijke wetenschappelijke studies.

Gezichtsreiniging

Het gamma reinigingsmiddelen en make-up removers omvat 4 producten: een tonic, een reinigingsmelk, een reinigingsmousse en een micellair water. Deze producten bevatten ook actieve ingrediënten om de huid te behandelen en tegelijkertijd opgehoopte onzuiverheden te verwijderen. Afhankelijk van uw huidtype kunt u het ene of het andere product aanbevelen.

Serum

Met de serums kunnen uw klanten de effecten van de in de cabine uitgevoerde behandelingen thuis behouden en de resultaten op lange termijn verbeteren. Al onze serums zijn hoog gedoseerd met hoogwaardige werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, vitamine C, salicylzuur en glucosamine. Afhankelijk van het huidtype en het beoogde probleem kunt u het ene of het andere serum aanbevelen en voorstellen om het gebruik ervan te combineren met de celestetic Dermaroller voor betere resultaten.

Dagcrème

De dagcrèmes van celestetic beschermen de huid tegen vrije radicalen, luchtvervuiling en de zon, maar gaan ook de gevolgen van het ouder worden tegen: dat beloven de celestetic dagcrèmes. We wilden een drievoudig effect van bescherming, de huid verzorgen en corrigeren, met een anti-verouderingswerking. Dagcrèmes die dus meer doen dan enkel hydrateren.

Nachtcrème

Ook de nachtcrèmes van celestetic zijn hoog gedoseerd in actieve ingrediënten. De rijke nachtcrème werkt 's nachts en geeft een zichtbaar gladdere en vollere huid in de ochtend. Met de Active peel kunt u ook een behandeling aanbieden voor puistjes en acne. Active Repair is ideaal voor de rijpe huid die glad en stevig moet worden gemaakt.

Lichaamscrème

Celestetic heeft drie lichaamscrèmes ontwikkeld die klanten in staat stellen om de behandeling thuis voort te zetten en de effecten op lange termijn te behouden.
Een krachtige en effectieve anti-cellulitis crème, een verstevigende crème, beide ideaal na een cryolipolyse of Bodyperfecte sessie. En tenslotte een kalmerende en hydraterende crème te gebruiken na een permanente laser ontharingssessie.

Waarom kiezen voor celestetic ?

Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medi esthetiek. Het is onze missie technologische innovaties te combineren met wetenschap en farmaceutica, met als doel producten op de markt te zetten die écht het verschil maken op uw huid. Geen loze beloften, wel volledige transparantie en eerlijkheid.

Productkwaliteit
Ingrediënten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk werd bewezen
Professionele opleiding
voor een perfecte beheersing van onze apparaten en producten
Naleving van de Europese normen
apparatuur en producten die zijn ontworpen in overeenstemming met de Europese wetgeving
Solide en kwaliteitsvolle opvolging
na uw aankoop komen we regelmatig bij u langs