Bodyshape EMT

Elektro Magnetisch Spierstimulatie apparaat


4.7/5 op basis van 59 klantbeoordelingen

Door de BodyShape EMT aan te bieden aan uw klanten, kan u vanaf nu heel eenvoudig hun spieren versterken en zorgen voor lokaal vetverlies op de plaatsen die zij willen. Deze technologie (electromagnetic muscular stimulation) is revolutionair aangezien ze intense gefocaliseerde elektromagnetische golven gebruikt om de spieren te stimuleren en lokaal vet te verliezen.

De behandeling is volledig niet-invasief of pijnlijk. Ook is ze ideaal om het lichaam te sculpten, of als afslankingsbehandeling die wordt uitgevoerd door schoonheidsspecialistes en andere beautyprofessionals.

 • Voor wie?
  Voor mannen en vrouwen
 • Behandelzones
  Alle delen van het lichaam die strakker en gespierder kunnen zijn voor de klant

De EMT Technologie

De EMT bodyshape maakt gebruik van elektromagnetische golven op een hoge intensiteit om de spieren van het lichaam te stimuleren en zo lokaal vet te verliezen. Dit elektromagnetisch veld wordt op een niet-invasieve manier door het lichaam gezonden en stimuleert zo spiersamentrekkingen. 

Vergelijk deze spiersamentrekkingen met een intense sportsessie, waarbij de het spierweefsel zich herstelt en spieren op termijn toenemen. Dit resulteert in meer spieren en minder vet. Deze revolutionaire behandeling is ontzettend doeltreffend bij het ontwikkelen van meer spieren en vetmassa. Het resultaat is progressief en ziet u in de loop van meerdere behandelingen.

 

Karakteristieken

 • De allernieuwste technologie

  Maakt gebruik van elektromagnetische golven op een hoge intensiteit om de spieren van het lichaam te stimuleren en plaatselijk vet te verliezen.

 • Veilig en effectieve techniek

  Efficiëntie bewezen door wetenschappelijke studies

 • Hoge rendabiliteit

  Handsfree apparaat

 • Verstelbaar vermogen- en frequentiesysteem

  Past zich aan aan de pijntolerantie van elke persoon

 • Geschikt voor iedereen

  Voor zowel mannen als vrouwen

 • Touchscreen scherm

  Simpel en intuïtief

 • Snelle zichtbare resultaten

  30 minuten durende sessie die verschillende keren herhaald moet worden om de resultaten te waarderen

 • Zonder verbruiksartikelen

  Naast het apparaat is er niets nodig voor een behandeling

 • Zonder onderhoud

  Of andere investeringen na aankoop

In detail

Spanning AC220-230V
Vermogen ≤ 1700 VA
Stroom output 0-7 Tesla
Puls 300us
Frequentie (automatische mode) F1:8Hz, F2:72Hz, F3:36Hz
Frequentie (manuele mode) F1:0Hz-60Hz, F2:0Hz-135Hz, F3:0Hz-90Hz, F4:0Hz-60Hz,F5:0Hz-135Hz, F6:0Hz- 90Hz
Scherm 10,2" LCD Tactile

WERKING

De Bodyshape EMT is een handsfree apparaat, d.w.z. dat het niet door een persoon bediend hoeft te worden. Twee applicators worden aangebracht en met een riem rond het te behandelen gebied bevestigd. Afhankelijk van de gewilde resultaten en de pijntolerantie van de klant moeten twee instellingen worden bepaald: de duur van de behandeling (de aanbevolen duur is 30 minuten) en de intensiteit.

Hoe hoger de intensiteit, hoe sterker de spiersamentrekkingen. De klant voelt een lichte tinteling die gepaard gaat met een samentrekkingseffect, zoals bij een intensieve sportsessie. De sessie is veilig en niet-invasief.

1. Het mechanisch effect

supra maximale spiersamentrekkingen

Het elektromagnetische veld gaat door het lichaam op een non-invasieve en niet-beschadigende manier. Het apparaat richt zich op de motorische zenuwcellen en wekt meerdere intense en onwillekeurige spiersamentrekkingen op om krachtige en intense spiercontracties te stimuleren, vergelijkbaar met "crunches" voor de buik en "squats" voor strakkere billen. Deze worden de "supra maximale" contracties genoemd. Contracties van een dergelijke intensiteit kunnen niet worden opgewekt tijdens een normale sporttraining. Met de BodyShape EMT worden namelijk maar liefst 30.000 spiersamentrekkingen opgewekt in een sessie van 30 minuten.

Bovendien vergt een dergelijke spiersamentrekking een grote hoeveelheid energie tijdens de behandeling. Om deze energie te krijgen, zal het lichaam de energie uit zijn vet moeten putten. Net als bij cryolipolyse leidt deze verbranding tot een natuurlijke apoptose en dus op lange termijn tot een vermindering van de vetmassa.

2. Het Naverbrandingseffect

De werking op het vetweefsel

Vanwege de intensiteit van de sessie geloven wetenschappers dat het metabolisme gedurende 48 uur of langer sterk gestimuleerd blijft. Dit zou kunnen verklaren waarom er na een EMT behandeling 2 tot 2,5 keer meer energie verbrandt wordt tijdens een inspanning.
Met andere woorden, als je 500 kcal verliest tijdens een EMT-sessie, zul je binnen 48 tot 72 uur na de sessie 1000 tot 1500 kcal verliezen.

Hoe gespierder je bent, hoe meer energie je verbruikt in rust, aangezien spieren energie nodig hebben om te herstellen. Hoe meer spieren er dus zijn, hoe meer energie er wordt verbrand en hoe hoger het metabolisme.

advies gebruiken

Nooit had ik gedacht dat ik al binnen de 8 sessies buikspieren zou hebben! Mijn buik is plat, getoned en strak, alsof ik uren aan buikspieroefeningen heb gedaan!

Het BodyShape apparaat is niet alleen doeltreffend en levert zichtbare resultaten op, het is ook uiterst rendabel voor de schoonheidsspecialist.

Het is namelijk een 100% hands-free apparaat! Zodra het apparaat op de cliënt werd bevestigd en ingesteld, is het mogelijk andere behandelingen uit te voeren, of zelfs uw klant een gelaatsverzorging te geven terwijl die al een EMT behandeling ondergaat.

Het kan worden geïntegreerd in een meer globaal behandelingsprotocol, als aanvulling op bijvoorbeeld cryolipolyse, of in de "Total Body Solution" behandeling van Celestetic. Het helpt om klanten te binden, aangezien een minimum van 6 sessies met regelmatige tussenpozen nodig zijn om de eerste resultaten te zien.

Resultaten

Lokaal vetverlies

Omdat het lichaam intense energie verbruikt

Stimuleert spiergroei

Binnen minimum 8 behandelingen

Versterkt de spieren

Van de bekkenbodem spieren en minimaliseert urineverlies

Hoger metabolisme

Door het hoger energieverbruik

Activeert de spieren

En vermindert de buikomtrek

Vermindert diastase

Dat vaak voorkomt na een zwangerschap

Efficiënt en veilig

Het EMT-apparaat (elektromagnetische spierstimulatie) is erg bekend in de esthetica en medi-esthetiek. Waarom is dat zo? Omdat het zo'n 30.000 spiersamentrekkingen kan opwekken in een behandeling van maar slechts 30 minuten. Wij bevelen 6 tot 8 sessies per zone aan. Na de sessies is de lijn aanzienlijke gesculpt zonder zware ingrepen of herstelperiode

De resultaten zijn lange termijn gericht: plaatselijk vetverlies; gunstige spierversterking; versteviging van de bekkenbodemspieren van de vrouw en het verminderen van urineverlies; verhoging van het metabolisme in rust en het energieverbruik; versterken van de en vermindering van de diastase bij vrouwen (scheur in de buikspieren na een zwangerschap of bevalling).

 • Behandel alle spieren van het lichaam
 • Progressieve resultaten
 • 6 à 8 sessies zijn nodig
 • Niet-invasieve behandeling

Voordelen voor uw salon

 • Zichtbare resultaten na enkele sessies;
 • Geen voorbereiding van de huid nodig;
 • Geschikt voor iedereen (zowel vrouwen als mannen)
 • Kan heel het jaar door worden gebruikt, zelfs in de zomer;
 • Niet-invasieve behandeling, zonder herstelperiode;
 • Zeer eenvoudig apparaat;
 • Geen verbruiksgoederen;
 • Geen ongewenste bijwerkingen;
 • Zeer rendabel.

Voorgestelde tarieven

Bereken uw potentiële omzet

Voorgesteld tarief voor één sessie

Tussen 35€ en 50€, afhankelijk van uw cliënteel

Aantal sessies voor een optimaal resultaat

Minimum 4 sessies, met een pauze van 2 tot 3 dagen

Aanbevolen tarief voor een forfait

€650 (voor een pakket van 10 sessies)

Verloop van de behandeling

Behandelingsduur

30 minuten

Voorzorgsmaatregelen voor behandeling

Geen voorbereiding nodig voor deze lichaamsverzorging, Lees de contra-indicaties zorgvuldig voordat u de behandeling geeft.

Personalisatie

U kunt een compleet afslankingsbehandel routine voorstellen met Cryolipolyse en BodyPerfect.

Bijhorend materiaal

Geen ander materiaal nodig

Welke training het beste gebruik maken van de [titel]

Celestetic organiseert een formatie Brussel / Cryolipolyse. Een team van gespecialiseerde trainers verwelkomt u in een rustige en bevoorrechte omgeving om u professioneel op te leiden in de technieken die u wenst onder de knie te krijgen.

Meer informatie over training Brussel / Cryolipolyse.
...

Meer informatie nodig?

Hebt u meer informatie of een offerte op maat nodig?

Nu bestellen

Waarom kiezen voor celestetic ?

Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medi esthetiek. Het is onze missie technologische innovaties te combineren met wetenschap en farmaceutica, met als doel producten op de markt te zetten die écht het verschil maken op uw huid. Geen loze beloften, wel volledige transparantie en eerlijkheid.

Productkwaliteit
Ingrediënten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk werd bewezen
Professionele opleiding
voor een perfecte beheersing van onze apparaten en producten
Naleving van de Europese normen
apparatuur en producten die zijn ontworpen in overeenstemming met de Europese wetgeving
Solide en kwaliteitsvolle opvolging
na uw aankoop komen we regelmatig bij u langs