| 02 Mar 2023

5 afslankoplossingen om aan te bieden in een schoonheidssalon

Zowel in de winter als in de zomer dromen uw klanten van een stevig en welgevormd lichaam. Om van hun overgewicht af te komen, vinden sommigen hun weg naar uw schoonheidssalonschoonheidssalon. Maar welke effectieve behandeling kunt u hen aanbieden?

5 afslankoplossingen om aan te bieden in een schoonheidssalon

Er zijn veel oplossingen op de markt voor het afslanken en verstevigen van het figuur. Soms is het niet eenvoudig om een apparaat te kiezen dat ook aan de behoeften van uw klanten voldoet. In dit artikel geven wij een overzicht van de afslankapparaten die helpen bij de behandeling van vetophopingen, cellulite, sinaasappelhuid, verlies van stevigheid, spierverslapping of een slechte lymfecirculatie.

Laten we samen de doeltreffende technieken voor het afslanken en verstevigen van het figuur ontdekken.

1. Cryolipolyse om vet te vernietigen en te verwijderen

Cryolipolyse is een niet-invasieve dermo-esthetische behandeling voor het lichaam, met doeltreffende en permanente resultaten. Deze techniek gebruikt de eigenschappen van koude om vet te vernietigen. Vetcellen of adipocyten bestaan namelijk hoofdzakelijk uit vetzuren die bijzonder gevoelig zijn voor koude.

Cryolipolyse zal deze cellen (adipocyten genaamd) kristalliseren, zodat hun apoptose, d.w.z. hun geprogrammeerde celdood, in gang wordt gezet.

Deze techniek is de enige niet-invasieve en doeltreffende oplossing om plaatselijk vet te verwijderen en volume te verliezen.

In de praktijk:

Bij een cryolipolyse-sessie worden de te behandelen gebieden gedurende een uur blootgesteld aan intensieve koeling.

Tijdens de sessie wordt een deel van het vet direct aangevallen. Dit vet wordt vervolgens binnen enkele dagen afgevoerd door het lymfestelsel. De rest wordt geleidelijk in 6 tot 8 weken door ons lichaam op natuurlijke wijze geëlimineerd.

Resultaten:

Cryolipolyse maakt een vermindering mogelijk tot 30% van het plaatselijke vet na 1 tot 2 sessies. De eerste resultaten zijn zichtbaar bij 9 van de 10 cliënten.

20% van het eindresultaat wordt na 15 dagen waargenomen.

80% van het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na 2 maanden.

Voor een optimaal resultaat raadt u uw cliënt een tweede sessie aan. Deze tweede behandeling bereikt de diepere lagen van het vetweefsel.

De vetvermindering zal sneller gaan.

Niet-invasief.

Behandelingsgebieden:

Met Cryolipolyse kunt u vele gebieden van het lichaam behandelen: de buik, love handles, binnenste en buitenste dijen, rijbroek, rug en zelfs de armen.

Cryolipolyse is een zeer winstgevende behandeling. Het bouwt klantenbinding op dankzij de 2 sessies die nodig zijn voor een optimaal resultaat. Bovendien aarzelen tevreden cliënten niet om terug te komen voor resultaten op andere delen van het lichaam. 

De plus:

- Cryolipolyse is een zeer winstgevende behandeling. Het is een hands-free techniek. Behalve de doekjes zijn voor deze behandeling geen andere verbruiksgoederen nodig.

- Cryolipolyse is de enige niet-invasieve techniek die kan concurreren met liposuctie.

- Deze esthetische behandeling is bijzonder doeltreffend.

Minpunten:

- Cryolipolyse heeft, zoals alle dermo-esthetische behandelingen, enkele contra-indicaties en kan niet worden voorgesteld zonder voorafgaande diagnose en anamnese.

- Deze behandeling heeft optimale resultaten als uw cliënt een gedisciplineerde levensstijl heeft. Kandidaten voor Cryolipolyse zullen een bepaald gewicht moeten aanhouden om de voordelen van deze behandeling op lange termijn te behouden.

 Ik ontdek

Ice Slim III - Cryolipolyse apparaat

2. Hexapolaire radiofrequentie

Radiofrequentie is een techniek voor huidverbetering waarbij warmte en radiofrequentiegolven worden gebruikt om vet te smelten en huidverstrakking te genereren.

Deze geproduceerde warmte heeft 2 belangrijke acties:

- De vernietiging van vetcellen: eliminatie van cellulite

- Het opnieuw spannen van de weefsels door de natuurlijke productie van collageen, waardoor de huid strakker wordt en haar dichtheid en stevigheid wordt hersteld.

 

Behandelingsgebieden:

Radiofrequentie werkt op alle gebieden met cellulite, sinaasappelhuid of huidverslapping. Love handles, buik, dijen, billen

Resultaten:

- Opnieuw opspannen van de weefsels

- Een stevigere en gladdere huid

- Zichtbare vermindering van cellulite

- Verbetering van de stevigheid van de huid 

De plus:

- Radiofrequentie is een zachte, niet-invasieve behandeling. Het geeft een strakker effect.

- Radiofrequentie is ook een kosteneffectieve behandeling. Deze behandeling kan worden verkocht als een kuur van 6 tot 8 sessies om ervoor te zorgen dat de resultaten blijvend zijn. Zo kunt u uw klanten behouden.

Mindpunten:

- Uw cliënten zullen onderhoudssessies moeten plannen om de effecten na verloop van tijd te behouden. Dit zal een pluspunt zijn voor uw bedrijf. Uw klanten zullen vaak terugkomen om de voordelen te behouden.

 Ik ontdek

Bodyperfect II - Professioneel Anti-cellulite apparaat

3. Lipocavitatie:

Dit is een afslanktechniek met behulp van ultrasoon geluid. Het ultrasoon geluid werkt direct in op de vetcellen. Het ultrageluid laat ze trillen tot ze imploderen. Enkele weken na de behandeling worden deze verminderde cellen op natuurlijke wijze door het lichaam geëlimineerd.

 

Resultaten :

- Vermindering van 1 tot 1,5 cm vanaf de 1e sessie

- Tot 40% vermindering van het vet volume

- Tot 50% vermindering van het uiterlijk van de sinaasappelhuid

- Globale hermodellering van het silhouet

- Vermindering van het vasthouden van water

Behandelingsgebieden:

Lipocavitatie is perfect voor de vormgeving van het lichaam en de behandeling van specifieke zones zoals: de taille, rijbroek, dijen, billen, benen en armen. 

De plus:

- Lipocavitatie geeft uitstekende resultaten op alle soorten cellulite (vet, waterig en vezelig).

- Een ander voordeel is dat het kan worden gebruikt op alle delen van het lichaam waar zich vetophopingen bevinden.

- Een kosteneffectieve behandeling, lipocavitatiesessies kunnen worden verkocht als een kuur en loyaliteit bevorderen.

Minpunten:

- Net als radiofrequentie vereist deze behandeling een investering van de cliënt om de resultaten op lange termijn te behouden. Een evenwichtige voeding, sportbeoefening... moeten gevolgd worden om de effecten te behouden.

 Ik ontdek

Bodyperfect II -  Professioneel Anti-cellulite apparaat

4. Lymfedrainage Palperen-rollen

Effectief in de strijd tegen zware benen en het vasthouden van water, helpt dit apparaat ook cellulite te elimineren. Dankzij een dubbele opwaartse draaibeweging verbetert de palpate-roll de capaciteit van de lymfevaten om de lymfe naar de aderen te brengen. Deze techniek maakt de huid glad. Het sinaasappelhuid effect zal vervagen.

Aantal sessies: Aanbevolen wordt 6 tot 8 sessies (om de 2 weken) van +/- 30 min tot 1 uur per sessie, afhankelijk van het te behandelen gebied.

 

Behandelingsgebieden:

Met dit apparaat kunt u tot 6 zones behandelen: armen, buik, love handles, binnenste en buitenste dijen, kuiten en knieën.

Resultaten:

De resultaten blijven 8 tot 12 weken zichtbaar. De machine verwijdert tot 6 cm minder rond de taille, en 1 tot 1,5 cm minder na de eerste sessie.

Het verwijdert tot 40% van het volume.

De benen zijn lichter.

Het elimineert tot 50% van de cellulite en helpt het vasthouden van water te verminderen. 

De plus:

- De werking van lymfedrainage elimineert effectief afvalstoffen.

- De palpate-rol werkt op de 3 soorten cellulitis.

- Naast het vergemakkelijken van uw werk kunt u met de gerobotiseerde palperen-rollen tijd besparen in vergelijking met de palperen-rollen die met de hand wordt uitgevoerd.

Mindpunten:

- De gerobotiseerde palperen-rollen is geen handenvrij apparaat.

- Voor uw cliënt zijn de resultaten niet definitief. Ze worden onderhouden met verschillende sessies en een gezonde levensstijl.

 Ik ontdek

Bodyperfect II -  Professioneel Anti-cellulite apparaat

5. Spierversteviging en beeldhouwen met elektrospierstimulatie - EMT/EMS

Elektrospierstimulatie, ook bekend als EMS of EMT, maakt gebruik van gerichte elektromagnetische golven met hoge intensiteit om de spieren van het lichaam te stimuleren en tegelijkertijd de afvoer van vet te vergemakkelijken.

Elektromagnetische impulsen worden naar de spiervezels gestuurd. Extreem dichte spiercontracties worden geproduceerd. Het blootstellen van de spieren aan deze contracties leidt tot spierversterking en vetverwijdering, in de loop van sessies en weken. Spierelektrostimulatie apparaten helpen om snel spieren op te bouwen.

Principe:

De EMT is een handenvrij apparaat. Twee applicators worden geplaatst en met een bandje aan het te behandelen gebied bevestigd.

Een EMT sessie duurt 30 minuten. Tijdens de sessie voelt de cliënt een lichte tinteling die gepaard gaat met een samentrekkend effect.

Behandelingsgebieden:

EMT kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam die gespierd en/of aangespannen moeten worden: buikspieren, billen, armen, rug, dijen.

Resultaten:

- Opbouw van spirn, verstevigt en verfijnt

- Verlies van plaatselijk vet

- Verhoogt het metabolisme

- Een sessie van EMT-golven maakt het mogelijk 19% aan spieren te winnen en 20% aan vet te verliezen.

- EMT hervormt het lichaam moeiteloos. 1 EMT-sessie staat gelijk aan 20.000 squats ,crunches of

sit-ups

- Pijnloos

De pluspunten:

- De resultaten zijn snel zichtbaar.

- Er is geen voorbereiding nodig.

- Voor dit handsfree apparaat zijn geen extra accessoires of producten nodig.

- Met de EMT kunnen uw klanten alle spieren van het lichaam trainen zonder naar de sportschool te gaan.

Minpunt:

- Uw cliënt moet gedisciplineerd zijn met haar dieet om resultaten te behouden.

 Ik ontdek

BODYSHAPE EMT/EMS - Elektro magnetisch spierstimulatie apparaat

Verleng het effect van deze afslankbehandelingen met ons assortiment cosmeceuticals en nutraceuticals voor het lichaam:

Ultra Scrub - nieuwe vetverbrandende, toning, regenererende en gladmakende scrub

Met deze bodyscrub kun je het lichaamvan dezedode huid zachtjesexfoliëren.

Resultaten:

  • Scrubt en verzacht de huid zachtjes
  • Verbetert de hydratatie en elasticiteit
  • Stimuleert microcirculatie en lymfedrainage
  • Verbetert en werkt in de diepte het uiterlijk van sinaasappelschil, knobbeltjes en cellulite

Ultra Firm - een innovatieve verstevigende crème 

Ultrafirm crème stimuleert diepgaand de productie van intercellulaire bindingen in de diepste lagen van de huid (extracellulaire matrix). Het bevordert de productie van collageen en versnelt de vernieuwing van de diepe lagen van de lederhuid voor een energiek en strakker effect op de huid. 

Ultra Slim - een krachtige en effectieve anti-cellulite crème

Ultraslim crème stimuleert de vernietiging van vet in de diepte, bevordert de lymfedrainage om de natuurlijke eliminatie van triglyceriden te verhogen, evenals de productie van collageen voor een huidverstrakkend effect. Het unieke penetratiesysteem met menthol en melkzuur maakt penetratie in de diepste lagen van de huid mogelijk voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

NUTRACEUTICALS supplementen

Nutraceuticals zijn voedingssupplementen die de resultaten van behandelingen in het instituut verbeteren. Dit gamma bestaat uit een vetverbrandingssupplement en een eetlustremmer. Deze kuren zorgen voor een algemeen afslankend effect voor uw klanten.

Weight Control

Dit voedingssupplement werkt op metabolisme, drainage, intestinale transit.

Appetite Control

Dit voedingssupplement werkt in op het gevoel van verzadiging om de overgang naar een gezonder en evenwichtiger dieet te vergemakkelijken.

Onze afslank- en verstevigingsapparaten voor een ideaal figuur.

Total Body Solution, het eerste complete programma voor het afslanken en verstevigen van het figuur

Ik ben aan het ontdekken

Dit complete programma in 4 stappen pakt alle problemen aan die verband houden met afslanken: zoals vetophopingen, cellulite, sinaasappelhuid, verlies van stevigheid, spierverlies en lymfecirculatie.

online kopen.