C-EM

Professionele serums voor microneedling en mesotherapy


4.6/5 op basis van 166 klantbeoordelingen

Het C-EM microneedlingserum assortiment is ontwikkeld voor gebruik met de nieuwste naaldvrije mesotherapietechnologieën zoals elektroporatie of elektrische microneedling.

Ze zijn hoog gedoseerd in hyaluronzuur en andere actieve bestanddelen waarvan de efficiëntie op de huid door de wetenschappelijk werd bewezen, en ontworpen om te voldoen aan de belangrijkste zorg van elke schoonheidsspecialist: haar klanten resultaten bieden die zowel zichtbaar als langdurig zijn.

Voor een hoge huidtolerantie zijn de C-EM's geurloos, parabeenvrij, PEG-vrij, alcoholvrij en kleurloos. Ze worden vervaardigd in ons farmaceutisch laboratorium volgens de ISO 91722:2008 kwaliteitsnormen, een uiterst strenge productienorm voor cosmetische producten, die hen een uitzonderlijke zuiverheid en kwaliteit geeft om de behandeling in alle veiligheid uit te voeren.

C-EM microneedling serums

Dubbel zoveel effect

  1. Onmiddellijk effect: dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur kan de cliënt onmiddellijk de effecten van de behandeling op haar huid zien, zichtbaar gladder en voller.

  2. Langdurig effect: Het effect van het hyaluronzuur vervaagt geleidelijk aan en maakt plaats voor de effecten van de andere werkzame stoffen in het serum. Deze actieve bestanddelen pakken de specifieke problemen van de klant aan en blijven enkele maanden zichtbaar.
Het assortiment

Behandel alle huidtypen en symptomen

Deze serums speciaal ontworpen voor de microneedling behandeling zijn zo ontworpen zodat u de behandeling zo veel mogelijk kunt personaliseren. Na een huidanalyse van uw klant of patiënt kiest u het serum dat past naargelang het huidtype, huidprobeem of het gewenste resultaat. 

C-EM Acne Clean

Acne, vette huid, mee-eters

De in hoge dosis geconcentreerde actieve bestanddelen in C-EM AcneClean werken kalmerend op ontstekingen, hydrateren de huid voorzichtig en reguleren de talgproductie. Bij gebruik in combinatie met microneedling werkt het diepgaand om het ontstaan van nieuwe puistjes te voorkomen en tegelijkertijd het aantal puistjes op de huid aanzienlijk te verminderen.

Actieve ingrediënten : Hyaluronzuur - koninginnengelei - gehydrolyseerde brandnetelproteïne - Aloë Vera - Klis - Tripeptiden

C-EM EGF Regen

Diepe rimpels, littekens, verslapte huid, striemen

C-EM EGFRegen is ideaal voor de gevoelige en gemengde huid met gevorderde tekenen van huidveroudering of post-acne littekens.
Dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur (het tweede bestanddeel van het product na water) wordt de huid onmiddellijk voller en gladder. Epidermale groeifactoren initiëren celherstel en stimuleren de collageenproductie voor een zichtbare vermindering van rimpels. Glucosamine vult de epidermale weefsels voor een zichtbaar gladder effect. Tot slot helpt sojaboonolie-extract bij het rehydrateren van droge gebieden zonder in te grijpen in vette gebieden.

Actieve ingrediënten: Hyaluronzuur - Epidermale groeifactoren - Glucosamine - Polypeptiden - Allantoïne

C-EM Sensitive Care

Roodheid, gevoelige en geïrriteerde huid

C-EM SensitiveCare is ontworpen om roodheid, irritatie en jeuk te verzachten dankzij de actieve bestanddelen met kalmerende, ontstekingsremmende en beschermende eigenschappen. Zijn verzachtende eigenschappen maken de toepassing ervan op de meest gevoelige, delicate en veeleisende huiden mogelijk.

Actieve bestanddelen: Glucosamine - Bruine algen - Rode algen - Palmititoyl-tripeptide - Bosbessenextract - Vitamine C

C-EM BTX Effect

Expressielijnen, verslapping van de huid, verlies van elasticiteit en stevigheid

Expressielijnen, verlies van stevigheid, ... Het C-EM BTX-effect is de perfecte oplossing. Dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur heeft het een onmiddellijk gladmakend effect op de huid. Het vermindert de dichtheid en de diepte van de expressierimpels dankzij de aanwezigheid van argireline en peptiden in de formule. In combinatie met microneedling is het ideaal voor een snel resultaat, omdat het effect ervan direct zichtbaar is en in de loop van de tijd zal intensiveren.

Actieve ingrediënten : Hyaluronzuur - Peptiden - Argireline - Glucosamine

C-EM AOX Repair

Vlekken, doffe teint, rimpels, droogte

De C-EM AOXrepair is speciaal ontworpen voor de behandeling van problemen in verband met fotoveroudering en de effecten van het dagelijks leven op de huid (stress, luchtvervuiling ...). De ingrediënten met antioxiderende eigenschappen beschermen de huid tegen deze uitwendige agressies, herstellen de hydratatie en activeren de regeneratie van de epidermis.

Actieve ingrediënten : Hyaluronzuur - Vitaminen A, C & B3, Alfa-Lipoïdezuur - Physalis Angulata

C-EM Eye Perfect

Zakken, donkere kringen, fijne lijntjes rond de ogen

Een serum speciaal ontworpen voor de oogcontouren die inwerken op wallen, donkere kringen en rimpels. Het hyaluronzuur grijpt in eerste instantie in om de oogcontour glad te strijken en het gebied opnieuw te hydrateren. Peptiden handelen dan door de productie van collageen te stimuleren om rimpels te verminderen en de huidelasticiteit te herstellen. Tot slot helpt cafeïne de bloedcirculatie te verbeteren om zwelling en zwellingen tegen te gaan.

Actieve ingrediënten : Hyaluronzuur - Fosfatidylcholine - L-Carnitine - Cafeïne - Peptiden.

C-EM Hyperpigment

Vlekken, ongelijkmatige huidskleur

C-EM HyperPigment is het antwoord op alle soorten pigmentvlekken (fotoveroudering, melasma, enz.) en onregelmatigheden in de teint. Het zorgt voor een onmiddellijk verlichtend effect dat direct na de behandeling zichtbaar is. Het herstelt de uniformiteit van de huidtint en de glans van de teint, terwijl het inwerkt op huidverkleuringen en pigmentvlekken. De actieve bestanddelen ervan hebben een remmende werking op de productie van melanine om een langdurig effect te hebben.

Actieve ingrediënten : Hyaluronzuur - Fytinezuur - Kojinezuur - Arbutinekoolzaad

C-EM Hairgrowth

Haaruitval, verlies van haarmassa

Dit geconcentreerde mengsel van biomimetische groeifactoren en vitaminen bevordert de proliferatie van stamcellen en hun differentiatie in haarbellen. Het resultaat: tragere haaruitval en snellere haargroei.

Actieve bestanddelen: Biomimetische groeifactoren - Peptiden - Biotine - Vitamine B 12 - Pepermunt - Melatonine - Vitamine D


De voordelen voor jou

  • Kies eenvoudigweg het microneedling serum dat is aangepast aan het huidtype en het huidprobleem dat moet worden behandeld
  • Geen bijwerkingen
  • Hooggedoseerde hyaluronzuurserums voor een onmiddellijk zichtbaar anti-verouderingseffect*

Voordelen voor uw klanten

  • Zichtbare en duurzame resultaten*
  • Diep gerehydrateerde huid
  • Comfortabel gevoel


Voorgestelde tarieven

Bereken uw potentiële omzet

Voorgesteld tarief voor één sessie

Van 45 tot 125€, afhankelijk van uw klantenkring en technologie

Aantal sessies voor een optimaal resultaat

6 sessies

Aanbevolen tarief voor een forfait

Tussen €270 en €750

Verloop van de behandeling

Behandelingsduur

Ongeveer 20 minuten (afhankelijk van de gebruikte technologie)

Voorzorgsmaatregelen voor behandeling

De huid moet perfect worden gereinigd en make-up moet worden verwijderd.

Personalisatie

Verzorging op maat: u kiest de microneedling serums die aangepast zijn aan de indicaties en het huidtype van de klant.

Bijhorend materiaal

U kunt de C-EM serums voor microneedling ook combineren met de C-Pen (microneedling apparaat), de Meso + (electroporation apparaat) en de BioLED (lichttherapie lamp).


...

Meer informatie nodig?

Hebt u meer informatie of een offerte op maat nodig?

Nu bestellen

Waarom je voor Celestetic moet kiezen ?

Celestetic is het eerste Belgische laboratorium voor medi esthetiek. Het is onze missie technologische innovaties te combineren met wetenschap en farmaceutica, met als doel producten op de markt te zetten die écht het verschil maken op uw huid. Geen loze beloften, wel volledige transparantie en eerlijkheid.

Productkwaliteit
Ingrediënten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk werd bewezen
Professionele opleiding
voor een perfecte beheersing van onze apparaten en producten
Naleving van de Europese normen
apparatuur en producten die zijn ontworpen in overeenstemming met de Europese wetgeving
Solide en kwaliteitsvolle opvolging
na uw aankoop komen we regelmatig bij u langs